Monday, April 2, 2007

BoRiNg

Macam weekend-weekend yang lepas, sama je semua nya. Every weekend pun bosan. Huhu! Hari sabtu aku dok kat umah merehatkan mata aku sampai tak larat nak rehat dah. Bangun lepas tu tido balik, lepas tu bangun, lepas tu tido balik. Sampai la malam. Huhu! Kalau celik mata banyak benor benda yang aku fikir so baik aku tido. Nasib baik la malam tu ada bola. Masa tengok memula hangin gak aku, mana tak nya, boleh la pulak Man U kena 1-0 masa 1st half. Nasib baik la 2nd half belasah balik 4-1. Huhu! so takde la aku boring. Lepas tu aku tak tau nak buat apa dah. Nasib baik la tetiba aku ada mood nak siap kan assignment adik aku ni. Huhu! Kesian tengok dia, tak reti nak buat assignment pasal computer ni. Aku siap kan sampai kul 3 pagi. Lepas tu tido.

Ahad lak memula budget nak kuar dengan Nasa & Karim tengahari tu tapi ujan. So ape lagi, dok umah tido la. Lepas tu aku dah sangap sangat dah, kalo dok umah je mesti macam-macam aku pikir, so aku decide nak tengok wayang cite 300. Memang puas hati la tengok cite tu. Aku tengok kat KLCC sorang-sorang sebab semua member aku dah tengok cite tu. Lepas maghrib tu aku pun msg Nasa tanya dia kat mana. Kebetulan dia dgn Karim dah kat Sogo pergi shopping. Aku yang keboringan ni pun g la follow diorang. Lepas tu kitorang makan Satay Sahmuri kat dengan Sogo tu. Thank you kat Karim sebab belanja kitorang. Memang kenyang la. Lepas tu Karim dgn Nasa pegi Puchong jumpe member diorang kejap. Sebab aku nak copy cite Naruto Shippuuden, aku pun g la umah Nasa dulu. Aku balik dari umah Nasa around 145 am.

Nasib baik la ada bestfren macam Nasa ni. Kalau tak macam biasa la weekend aku yang boring. Huhu! Thank you Nasa for being such a good fren!

2 comments:

AC said...

U ni fanatik MU ke? Jgn declare dgn Mr Right coz dalam blog dia pernah full kutukan utk MU siap dia gelar team MU as a mangkuk.

Badrul Hisham said...

ac,

haha!!thanks..masalahnya aku pun selalu kutuk Liverpool..for your information, Mr Right ni penyokong 'fanatic' Liverpool :p