Thursday, March 29, 2007

Titanic 2???

Titanic 2 ?? huh! macam tak caya je kalau orang boleh buat sambungan cerita titanic ni. That is not impossible sebab kita pun tau, mat salleh ni memang banyak idea diorang so memang tak mustahil. Tapi betul ke ada sambungan dia?? cuba korang tengok kat youtube ni.



Tengok macam real je kan. Huh! tapi jangan ler korang tertipu. Tu semua idea sorang mamat ni yang edit movie dari macam-macam cite sampai jadi la titanic 2 ni. Kalau korang nak tau 'Titanic 2' ni punya pengarah semua, ni kat bawah ni :

CREATED BY: Robert Blankenheim
MOVIES USED: Titanic, The Abyss, Demolition Man, Austin Powers, The Basketball Diaries, Hulk, In the Mouth of Madness, Romeo + Juliet, Escape from Alcatraz, The Shawshank Redemption, Con Air, Se7en, The Interpreter, Catch Me If You Can, Primal Fear, The Fugitive, Forever Young, The Beach, Spider-Man 2, The Aviator, UHF, Contact (audio), The Bourne Supremacy (audio)

Hebat betul diorang ni. Trailer ni memang nampak real gile la.

1 comment:

Theodora said...

Well written article.