Tuesday, April 10, 2007

Just 4 fun

This game has a surprising outcome.Don't read ahead...just do it in order! It takes about three minutes...it's worth a try :) Memula amik pen ngan kertas.Kalo korang pilih name somebody, make sure owang tuh mmg wujud & korang kenal..gunakan instinct korang yg pertama okeyy... Scroll down one line at a time...and don't read ahead or you'll ruin it!

1. First,tulis nombor 1 sampai 11 dalam satu
kolum...(berturutan ke bawah @ vertically).



2. Then, sebelah nombor 1 and 2, tuliskan dua
nombor yg korang nak..apa2 nombor la...



3. Sebelah nombor 3 and 7,tuliskan name org yg
berlainan jantina dgn kowang...jgn lak tulis name yg same...gunakan
gerak ati kowang...



NO LOOKING AHEAD...OR IT WON"T TURN OUT RIGHT!



4. tulisla name sesape(like friends or family....)
kat nombor 4, 5 and 6th spots.



5. Write down empat tajuk lagu kat nombor 8,9,10,
and 11.



GO WITH YOUR INSTINCT,FRIENDS!!!!



6. Finally, make a wish.




And now the key for the game.....



1. korang mesti bgtau seramai(jawapan utk no. 2)
org pasal game nih...



2. Name owang kat space 3 is the one that you
love.



3. The person in 7 is the one korang suke but
can't work out.



4. Korang paling care kat owang yg korang letak
kat no. 4.



5. The person you name in number 5 adalah owang
yg kenal korang very well.



6. The person you name in 6 is your lucky star.



7. The song in 8 is the song that matches with
the person in number 3.



8. The title in 9 is the song for the person in 7.



9. Jawapan no. 10 adalah lagu that tells you most
about YOUR mind.



10. and 11 is the song telling you how you feel
about life

p/s: grab from ayin..selamat melahirkan 1st baby...hehe!!

12 comments:

Anonymous said...

stupid game for stupid person ...

Badrul Hisham said...

so dont play if u r not stupid.. whats the problem..only stupid person said like that..

"The thing that makes a creative person is to be creative & that is all there is to it".

Anonymous said...

ko ni mat jiwang @ jantan kelepir eh? aku tgk dari post2 ko nih ... sah ko ni jenis jantan lembik dan main permainan bodoh yg x berfaedah ....

Badrul Hisham said...

haha!!aku rasa ko tu yg ada masalah mental..org macam ko ni dah la pengecut yg hanya tau komen orang yg ko tak kenal..ape masalah ko kalo aku jiwang ke ape ke..Allah bg manusia tu hati & perasaan utk kita guna..tak kisah la aku main permainan bodoh ke ape ke..org yg suke jaga tepi kain org macam ko ni la selalu buat masalah kat semua org..

Anonymous said...

well...
i can accept SOME of the points.
something to think about..

for others,
please read the title again..
"Just 4 fun"..it is obviously for fun..

nuzul said...

ape problem ni?? pasal mainan ni pun boleh gaduh ke..haha!! bg aku mmg fun pun this game.. maybe org yg hidup dia bosan je tak suke main benda ni kot..hahaha!! maybe hidup org tu just utk berkerja kot..tak sangka aku still ada lg org macam ni dlm dunia ni..haha!!

Badrul Hisham said...

nuzul,

bukan gaduh, bg pendapat masing2..huhu!!

MR. said...

games ni aku ingat aku dah dapat dalam email bertahun2 yg lalu ... untuk bebudak umo 23 tahun kebawah mungkin la rasa best kot ...

bagi aku ... hmmm ... mungkin dah tak syok kot main mendealah cam ni ....

rose said...

Eh..betul la Bad..semua kebetulan..hahaha..mcm megik je mainan ni..aku letak nama fandi kat no. 3..betul2 la jadi..hahaha..megik..megik..tapi semua ni adalah kebetulan..tiada kene mengena ngan hidup atau mati..huahuahua...

sape yg cakap mainan ni bodoh? org tu la kot yg bodoh ek Bad..ekekekek...

Badrul Hisham said...

hehe!! mekacih rose :p aku malas nak layan org2 macam ni dah..buang masa je..biar ler ape org nak ckp..aku rasa maybe org tu stress sgt kot..aku post benda ni just 4 fun but dia take serius..huhu..kesian aku kat org tu..

NaSaSuKe said...

haha ..aper lagi trace ler ip dier bad ... hack jer pc dier ... lg mantap ...

Badrul Hisham said...

huhu..tak baik camtu nasa..sabar tu kan sebahagian daripada iman :P ko kan bakal jadi ustaz..haha! bile nak update ni??