Sunday, April 8, 2007

Happy Birthday to U

Today is my friend birthday. So aku wish happy birthday kat dia moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki. Erm... Last day aku cakap dengan dia, 12 hari lepas. Huh! Lama tul. Ni pun masa aku wish kat dia tapi dia dah tido. Kesian dia, baru nak masuk 24 tahun dah tak sihat. Huhu.. Aku doakan supaya dia cepat sembuh supaya dia boleh buat keje dengan senang.

17-1-07, 1224pm merupakan hari paling aku hepi skali. Huh.. Mana taknya, something miracle happen to me. Macam tak caye je. Tak sangka tul aku someone yang tak pernah wish birthday kat aku, tetiba boleh wish kan. Mana tak terharu aku. So aku disebabkan tu aku takkan la lupe birthday dia ni.

23-1-07, 510pm pun something miracle happen to me again. Tak sangka aku dapat reply message dari seorang yang aku tak budget langsung dia akan reply message aku. Huhu! Masa tu aku message bagitau ada hyppo baru datang kat zoo negara, tak sangka lak dia boleh interested dengan hyppo tu. Hehe!

Huhu! Aku pun xtau nak tulis ape dah. Kalau nak tulis memang takkan abes. So aku doakan dia ceria & hepi selalu.

"Even in the darkness, There is always a hope of light. Just listen to what your heart says & God will make everything all right."

4 comments:

ShaHiDa said...

salam bad..ni besday wish tuk aku ke..=D.terharunye aku.thank you very the much..=D..i realy appreciate it..

Badrul Hisham said...

huhu..aku mampu wish je, xmacam ko yang still ingat kat aku walaupun dah 12 tahun tak jumpe..aku lagi terharu tu..(terharu yg tak nangis) hehe!! thanks..

ShaHiDa said...

huhu..ye la..bebudak kelas jek yg x ingt kat aku..maklum la, bdk selekeh..sape pandang..uwaaaa..

Badrul Hisham said...

hehe..bukan sebab selekeh la tp sebab ko kan pemalu :p kan dulu2 shy girl..kalau selekeh takkan la ada org nak meminang kot..huhu..