Monday, July 2, 2007

Film of the Year 2007

Finally, dapat juga aku tengok movie yang paling best this year. Since January until now, this is the 1st time aku dapat tengok movie yang dari start cerita sampai la ke ending dia best!! Kalau nak ikut kan, last month je aku dah tengok 5 movie but Transformers is the best!!

Boleh kata every month aku aku pergi wayang watch latest movie on the 1st day cerita tu release. That is my hobby. Huhu! Last month je aku dah tengok cerita, Pirates of the Caribbean 3, SHREK 3, Fantastic Four : Rise of Silver Surfer, Alone, Transformers. Previous month lak aku dah tengok Sumolah, Spiderman 3 and so on. Tapi antara semua movie yang aku dah tengok, Transformer la the best!! So kepada sesiapa yang still didn't watch tis movie, better book the ticket now!! hehe!! Memang tak rugi.

3 comments:

NaSaSuKe said...

Wah.. jeles2 .. siutler x smpt siut nak tgk transformers .. aku dah ler minat giler tranformers ni ..

KA® said...

cerita ni best sampai i tengok berkali kali pun i rasa i takkan bosan.

ni aku tunggu Part 2 saja ....

Badrul Hisham said...

nasa,
wei, bile kite nak tgk transformer 2nd time ni..huhu!!

ka,
tula, aku puun tak sabar nak tunggu part 2 ni..