Tuesday, July 3, 2007

What am i doing now??

Huh! Macam biasa la. Bila kerja malam memang bosan tahap cipan la kalau takde siapa teman. Kalau ada member teman ok la gak. Ni macam cibai je, kerja sorang-sorang. Haha! Kalau hari-hari macam ni boleh gila dibuatnya. Nasib baik la bukan hari-hari.

Macam biasa la, kalau semua orang dah balik, 1st thing aku buat buka semua email yang aku ada la, Hotmail, Yahoo, Gmail, Oce. Dah abes buka email, biasa la buka Friendster. Lepas tu tengok update bola kat NewsNow, Soccernet, ManUtd.com . Kalau rajin, update la blog ni. Lagi satu rutin aku baca blog, AkuBetul, Amirhafizi & ..... Haha!! Bosannya la.

Yang rajin teman aku selalunya Fendi Bob, Aman, Fendi White tapi nape la semuanya balik awal arini. Wahhh!! Bosan gila!!! Aku pun tak tau nak tulis apa dah tapi saja je sebab dah bosan tahap cipan ni. Len kali je la aku update.

This weekend nasib baik la ada benda nak buat. Ahad ni member aku kahwin lagi. Uik!! Semua pun nak kahwin dah ni. Sabtu ahad orang kahwin. Congrats la untuk Syuk, ena & zie. Moga kekal ke akhir hayat.

2 comments:

azli said...

cian bad, nanti ader ar org teman ko.. yg jalan takde kaki tu..
nasib aku dan engko serupa

Badrul Hisham said...

haha!! serupe ke?? ni confius ni..