Tuesday, July 10, 2007

Cuti - cuti di Umbai, Melaka


Lepas abes kenduri kahwin Syuk & Ena, kami berenam pun Cuti-cuti Malaysia kat Umbai, Melaka. Maklumla, ada orang Melaka follow sekali, so nak tak nak kitorang terpaksa la menge 'pow' zul sebab dia orang Melaka. Haha! Yang telah berjaya menge 'pow' zul masa tu, aku, azli, majid, didi & ariza. Huh! Kenyang gila la. Next time kalau datang Melaka, boleh la singgah sini lagi. View tempat ni pun best gak. So memang tak rugi la kalau datang.


Actually before kitorang pergi Umbai ni, kitorang dah singgah kat Muar, Johor. Kitorang pergi makan jugak, makan kat Mee Bandung Central kalau tak silap aku nama tempat tu. Best gak la. Sebab member majid pun cakap mee bandung kat situ paling sedap. Huh! Memang makan je la keje kitorang hari tu. Nasib baik la nasa takde, kalau nasa ada lagi la best! Hehe!

p/s: Sesiapa yang nak gambar kat Umbai, Melaka ni, click kat SendSpace @ sesiapa yang just nak view, ada kat Fotopages ni.

4 comments:

azli said...

hehe.. aku berjaya mengenakan soalan perangkap untuk zul belanje.. nanti kite pegi lagi ok... syok tul.. rugi ar nasa

azli said...

hehe.. aku berjaya mengenakan soalan perangkap untuk zul belanje.. nanti kite pegi lagi ok... syok tul.. rugi ar nasa

Badrul Hisham said...

huhu!! betul2..ko kalo bab2 soklan perangkap bg kat ko..haha!! len kali la kite ajak nasa pulak..

Nasaruddin said...

Huhu jeles2 sedih ler aku kena kerja time tuh .. btw how about trip to penang .. klu duit ader tgh bulan depan aku try mintak cuti ... hoho