Tuesday, July 10, 2007

Selamat Pengantin Baru Syuk & Ena!


Alhamdulillah, finally Syuk & Ena selamat diijab kabul on 07-07-07 tak tau la pulak pukul berapa sebab aku datang kenduri umah Syuk 8 July 2007. Siapa sangka, walaupun bercinta since masa belajar, boleh kekal sampai jinjang pelamin. Huh! The important thing in relationship is trust. Congrats to both of u sebab dua-dua pun kawan aku. Aku doakan kekal ke akhir hayat.

Aku bertolak dari Kuala Lumpur pukul 9.30am dari umah aku. Yang datang kat umah aku, majid, abang majid & azli. Pastu kitorang jumpa ariza, anis & didi kat tol Sg Besi dalam kul 9.45am. Lepas tu kitorang stop kejap kat Ayer Keroh sebab turunkan abang majid & jemput zul. Kitorang sampai umah Syuk lebih kurang kul 1245pm.

Kat sana jumpa la dengan cik pit & the geng & tak lupa gak pengantin baru kita, Rizal. Hehe! Berseri-seri je sekarang :p Lebih kurang pukul 3 lebih, kitorang pun bertolak dari umah Syuk untuk plan lain pulak.

Selamat Pengantin Baru!!

p/s: Kepada Zie, sorry sangat-sangat sebab tak dapat datang ko punya majlis sebab aku ada hal lain. Selamat pengantin baru!!

Sesiapa yang nak gambar, just click kat SendSpace @ u can view kat Fotopages.

2 comments:

Haniza said...

bad,bile masa ko amik gamba nih?sempat lagi ko mengeshoot..hehe..ko bila lagi?sape budak yang ariza dok sebut2 tuh..ermm na...sape bad?:D

Badrul Hisham said...

haha!! biasa la, aku kan VIP..mesti la bole amek pic sblm bersanding..hehe!!aku insyAllah 20-12-2012..haha!!!