Thursday, June 7, 2007

Selamat Pengantin Baru!


3 Jun 2007
1200 ptg - 400 ptg
Batu 8 Lepar, Pahang


Selamat Pengantin Baru Rizal! Moga kekal ke anak cucu. Memang meriah la kenduri umah rizal. Siap ada bina lagi tu. Makan lauk pun sedap-sedap. Tema warna hijau.

Kitorang bertolak dari KL kul 900 am. Dak-dak ni yo'o je la kul 830 am tapi hampes, semua pun kumpul kul 900 am. Kitorang pergi 8 kereta kalo tak silap. Sampai sana around 1200 sebab kitorang ada stop jap. Masa kitorang sampai ramai gak la yang dah datang. Sampai-sampai je makan pastu borak-borak. Lepas je rizal abes bersanding, kitorang bergambar dengan rizal n wife then kitorang pun balik.

Siapa yang nak picture boleh amek kat sini SendSpace.

3 comments:

rose said...

waaaa..hijaunye...kikikikikikk

Badrul Hisham said...

nnt cik rose nak tema color ape lak dgn mr right?? hehe!!

rose said...

alamak..tak plan lagi la bad...=))
cube tanye kat mr.right..hehehehe