Tuesday, June 12, 2007

Sakan Seafood

Date : 7 June 2007
Venue : Batu 3, Shah Alam
Time : 630pm

Macam biasa la tiap-tiap bulan ada je yang jadi mangsa untuk kena belanja. Haha! Last month dah makan Chicken Hartz, nasa belanja. This month aku la jadi mangsanya. Huhu! Selamat la sebab tak mahal macam nasa. Haha! Tapi memang puas hati la makan kat sini. Dah la sedap, banyak, murah pulak tu. Rasa nak datang lagi je. Siapa-siapa yang nak bawa family makan kat sini memang best la sebab masakan dia best & harga berpatutan.

Macam last month gak, yang pergi, aku, nasa, din, azli & diana. Azli yang suggest tempat ni. Next month azli la pulak nampaknya. Mesti dia bawa tempat yang lagi best ni. Haha! Tak sabar nak tunggu next month ni.


Ni muka-muka kekenyangan semuanya. Haha! Senyum je sebab dah kenyang. Ni senarai lauk pauk yang kitorang makan :

Makanan
1 - Ikan siakap 3 rasa
2 - Ayam goreng kunyit
3 - Sotong tepung
4 - Sup tulang
5 - Tomyam campur
6 - Telur bungkus
7 - Kailan ikan masin
8 - Kangkung masak belacan
9 - Kerabu mangga

Minuman
1 - Laici Kang
2 - Fresh Orange
3 - Siram Limau

p/s: nasa, kalau nak gambar amek kat SendSpace, aku dah upload.

4 comments:

rose said...

Waa...apa nama restoran tu bad? leh aku g cube gaji neh..

hmm..awat nasa nampak besor lam gambor nih?? nak join the club ngan mr.right ke..elok ler tu komeeee....=))

Badrul Hisham said...

nama restoran tu Sakan Seafood. memang best la..ko ajak la mr right pegi..harga pun tak mahal..kat bt 3 shah alam..

haha!! nasa senang hati..

NaSaSuKe said...

demn .. my wieght still the same .. my look seem bigger than usual maybe b'coz of ermm ... demn what is the factor that i can blame ... i'm blank ...hoho

Badrul Hisham said...

haha!!no factor u can blame..the truth is u now can join mr right club!!haha!!