Monday, June 30, 2008

Update blog..

Dah lama sangat aku tak update blog ni..Hehe!! Sibuk baca blog orang je. Actually tak tau apa nak tulis sebenarnya. Aku tau baca je, nak tulis ni tak pandai sangat. Kalau nak cerita pasal aktiviti aku buat weekend memang banyak tapi tak tertulis je. Hehe! Nak tulis pasal politic, tak minat pulak.

So aku cerita sikit la pasal best friend aku sorang ni. Nama dia Shuhail. Dia ni memang peminat fanatic Liverpool la. Walau macam mana minat gila pun dia kat Liverpool tu, aku tau, dalam hati dia still ada tempat untuk Man U. Haha!! Gambar kat bawah ni bukti dia.


Dah terbukti kan??? Semua menjadi saksi kan??haha!! aku tau, walaupun kat kat Friendster dia, tulis anti Man U, tapi disudut hati dia yang kecik tu suka kat Man U sebenarnya. Haha!

Kalau nak saksi pun aku ada. Selalu kalau Man U punya match, confirm dia tengok nya. Kalau korang tak percaya, korang boleh tanya Azli, Apex, Apis, Shahrul. Kitorang semua tak penah paksa dia tengok, tapi dia tetap nak tengok. Hehe!!

Begitu la kisah sahabat karib ku dari 1995 until now!! Thanks for being such a great friend!!

3 comments:

fenris said...

akhirnya .. jumpa :)

azli said...

suhail2.. ko memang peminat sejati manutd..

Badrul Hisham said...

azli,
haha!jom kite bagi borang kosong kat peminat liverpool!!haha!!

fenris,
aku pun dah jumpe blog ko dah. heh! nnt aku add k kat ym!