Monday, November 5, 2007

My 1st experience eat sushi

Finally, setelah ramai yang ajak & ajar aku macam mana nak makan sushi, akhirnya makan gak aku. Hehe! Boleh tahan la, not bad. Memula aku ingat aku akan muntah bila makan sushi ni tapi alhamdulillah, selamat menghabiskan semua sushi yang di suggest oleh En Azmi. Haha! Thanks En Azmi. Jasamu akan ku kenang.


Aku pergi makan sushi ni kat Sushi King, Sunway Pyramid. At 1st tak plan pun nak pergi mana-mana semalam. Tetiba tergerak lak hati nak keluar dengan En Azmi. Memula just nak ajak lepak tapi sebab aku yang ajak, so aku kena la belanja En Azmi ni. Lagipun memang niat aku nak belanja dia sempena Birthday dia yang ke 22 pada 5 Nov ni. So disebabkan dia pun tengah exam ni, aku pun budget ingat nak keluar dengan dia kejap je, skali terlama pulak. Haha!


Kat Sushi King ni aku main makan je apa yang dia suggest sebab aku tak reti nak pilih. Hehe! Asal halal cukup la. Lepas ni sesiapa yang nak belanja aku sushi aku ok je!!haha!! Cepat2, sementara selera sushi aku ni masih ada :p


For more information, u can visit here.

3 comments:

ADiB said...

aku pun makan sushi gak..jom ar blanja aku..haha

Wafaa said...

dah lama tak mkn sushi. selalunye kalo gi JJusco Bkt Raja dulu, tapau sebekas

Badrul Hisham said...

Adib,
Huhu!mahal beb nak makan sushi tu..kalo org belanje ok la.haha!

wafaa,
sekarang kena tapau 2 bekas la kan..hehe!!dah ada baby ke dlm perut??hehe!