Monday, August 11, 2008

Football Manager 2008

Kalau korang nak tau, hobby aku masa lapang main Football Manager ni la. Since FM2006 kalo tak silap aku. Sebelum tu Championship Manager tp skang ni CM tu tak best dah. So beralih la ke FM. Aku rasa mostly member aku ramai yang main game ni sampai tak tido malam la. Huhu! Aku pun tak tau la apa yang best sangat game ni sampai aku pun sanggup tak tido malam.

Aku saja je tulis blog ni. Just nak update. So aku nak share dengan korang tactic yang aku guna untuk team Manchester United aku yang power ni. Haha! Kat bawah ni formation team Manchester United kalo aku jadi manager. Hehe!

Kat bawah ni pulak team instructions kalo aku jadi manager Man U.

Takat ni masa di bawah management aku, paling power 2012 la. Baru 32 games, Man U dah jd Champion EPL dah. Tu belum cup-cup yang lain. Haha!

Dalam game ni aku tak banyak sangat beli player2 ni. Aku just guna under 18 punya pemain je. Since start game FM2008 sampai la ke tahun 2014 ni, aku just beli :

Foward - Aguero, Kevin Doyle
Midfielder - Van Der Vaart, Muamba, Ben Arfa
Defends - Daniel Alves, Felipe
Goalkeeper - Felipe

So kalo korang ada apa2 nak share pasal tactic FM ni utk bagi team aku power lagi, bgtau la ek. Thats all!! GLORY, GLORY UNITED!!


1 comment:

daq ganu said...

bola...bola...bola....
game...game...game...
bad..bad...bad..