Tuesday, December 4, 2007

Selamat Pengantin Baru Untuk Zul Husni

Pada 25 Nov 2007, kawan tempat keje lama aku, Zul Husni selamat diijab kabul. Aku pergi masa majlis kat umah zul je pada 2 Dis 2007. Tema perkahwinan diorang color hijau tua. Nice! Tak sangka lak aku, si nasrul jadi pengapit zul ni. Hehe! Nampaknya lepas ni ko pulak la nas. Dah dekat dah tu. Majlis bersanding mula kul 2.00 pm. Yang datang saing dengan aku, ada 4 kete. Lama tak jumpa rakan-rakan aku kat OCE ni.

Sampai-sampai je kat umah zul, nasrul bedandan jap, pastu kitorang pun pergi makan. Lauk macam kenduri-kenduri kahwin lain gak la. Cuma ada special sket, ada cendol. Lepas abes makan-makan, kitorang tunggu ketibaan zul. Aku sempat gak la menepung tawar zul ni. Hehe! Ambil berkat orang tua-tua cakap. Lagipun zul ni banyak tolong & ngajor aku masa aku kat OCE dulu. Tak lupa semua tu zul. Time zul tengah makan, kitorang pun bergambar dengan dia & his wife. Wah! Zul, macam tak percaya ko dah jadi husband orang. Haha! Lepas ni jangan dok sibuk nak beli Gundam lagi. Kurang-kurangkan main games tu. Haha!

Apa-apa pun, congratulation Zul! Moga kekal ke akhir hayat!


3 comments:

Dalilawati Zainal said...

heheh...dah tepung tawar pengantin...tak lama lagi le tu...

Badrul Hisham said...

hehe!!lambat lg la chu..along dulu..

Mr. Right said...

Oi... Cendol apanya? Sah la kau tak rasa pun benda tu. Bukan cendol la, rupa memang macam cemdol tapi sejenis pemanis mulut. Macam bubur, tapi lebih pekat. Bubur + pulut. Confirm bukan cendol.