Monday, January 28, 2008

January

This month, banyak tul benda yg aku buat & dalam masa yang sama aku dah meningkat suku abad. Wahhh!!! Macam tak caye je. Huhu!

16 January 2008 aritu, genap umur aku 25 tahun. Uish! Tua dah ni. On that night aku pergi makan dengan family aku. Yang aku peliknya, malam bufday aku tu, boleh pulak aku tido awal. Macam tak caye je. Maybe umur dah meningkat kot. Tu tak larat nak stay up. Hehe! This year aku dapat la sebungkus coklat Ferrero Rocher. Jadi la.

Yang aku sedihnya pulak, bulan ni banyak member aku yang ditimpa kemalangan. Sedih gak la rasa. Sorang member aku ni tangan dia kena hempap tong 200 KG. Nasib baik la jari dia tak putus & nasib baik gak la dia dah masuk insurance. Hehe! Kalau tak jenuh nak membayarnye.

Maybe ada hikmah semuanya. Macam member aku ni, lepas dia accident tu terus dia rapat dengan kitorang balik sebab dah lama gile tak jumpe then skang ni everyweek pun jumpe dia kekadang tu. Hehe!

Ada sorg member aku ni pulak kena TB. Kesian tul kat dia. Dah la dia ni pun antara yang rapat dengan aku. Aku doakan dia cepat la sembuh.

This month gak TV Series dah banyak yang start balik so takde la aku bosan. Hehe! Prison Break Season 3, Kyle XY Season 2, One Tree Hills. Cite korean pun aku banyak gak layan sebab dah bosan tahap cipan. Hehe! Coffee Prince la paling best yg aku tgk utk this year. Hehe! Skang ni tengah layan Yu Hee, The Witch.

So next month tak tau lagi nak buat ape ni. Yang penting next week aku nak tgk futsal. Jom tengok ramai2!!

3 comments:

rose said...

Hepi Belated Besday Bad..

semoga panjang umur murah rezeki ya..
n one more thing..biler nok kaweng?
ngehngehngeh

Wafaa said...

baaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddd sori aku lupa. happy over belated birthday!

NaSaSuKe said...

happy belated birthday my dear fren .. aper ler pnt aku tunggu pkl 12 rupanya dier lak belasah tido dl ... takper2 ... moga berjaya dunia n akhirat ...